Helbredsfordele

Den hektiske men stillesiddende moderne livsstil resulterer ofte i stress og for lidt fysisk aktivitet. Flere tusinde udøvere har fundet Taoistisk Tai Chi Forening™ internal arts of health en effektiv måde at modstå dette pres og kultivere sundhed.

Taoistisk Tai Chi Forening™ internal arts of health er designet til at fremme et holistisk helbred. Den betydelige drejning og udstrækning i hver bevægelse sammen med tilpasningen af formen til individuel formåen og behov er bare nogle af de faktorer som er med til at genopbygge, forbedre og vedligeholde et godt helbred.

Helbredsfordelene inkluderer: Forbedret cirkulation, balance og holdning; større styrke og fleksibilitet og reduceret stress. Taoistisk Tai Chi Forening™ internal arts of health trænger ved regelmæssig udøvelse dybt ind i kroppen for at forbedre hele ens fysiologi - sener, led, rygrad, bindevæv og indre organer. Træningen genopretter det rolige og fredfyldte sind der tit mistes gennem begær, ønsker og bekymringer i dagligdagen.

Selvom det ikke er en erstatning for korrekt lægelig behandling, kan den taijiquan vi tilbyder hjælpe med til at forbedre helbredet og livskvaliteten for folk der kæmper med sygdomme som dårligt kredsløb, højt blodtryk, gigt, rygsmerter, nedsat bevægelighed i leddene, åndedrætsproblemer, fordøjelses forstyrrelser, Parkinson, desimineret sclerose, fibromyalgi og mange andre.

Personlige historier

Der findes mange historier om hvordan Taoistisk Tai Chi™ internal arts of health har hjulpet folk. Et lille udvalg kan findes her:

Personlige historier

Medicinsk evidens for helbredsfordelene ved Tai Chi træning

Et overblik over den medicinske evidens for tai chi's sundheds skabende effekt kan findes på den international hjemmeside Helbredsfordele