Taoistisk Tai Chi Forening Danmark

Taoistisk Tai Chi Forening Danmark er en non-profit forening drevet af frivillige med formål om at tilbyde Taoistisk Tai Chi™ internal arts of Health i Danmark. Foreningen er en del af International Taoist Tai Chi Society, som samler folk med forskellige sprog og kulturer i et globalt fællesskab, der udlever og deler foreningens grundlægger Master Moy Lin-shins vision.

Taoistisk Tao Chi Forening Danmark blev startet i 1993 og underviser indtil videre i Københavnsområdet samt enkelte steder i Vest- og Nordsjælland. Foreningen er en ideel forening drevet af frivillige og alle indtægter går til at fremme foreningens formål. I en normal uge er der et væld af aktiviteter som giver medlemmerne mulighed for at virke til nytte for andre.

Uddannede frivillige instruktører

Alle instruktører er frivillige. En akkrediteret instruktør skal møde de krav som Master Moy satte og kontinuerligt forbedre hans/hendes viden gennem deltagelse i fortsætterklasser og workshops. For eleven betyder dette, at man modtager instruktion, der er motiveret af entusiasme og tro på fordelene ved træningen.

Foreningen sikrer den samme kvalitet i alle lokationer, ved at der jævnligt afholdes workshops og møder på alle niveauer i organisationen - lokalt, nationalt til globalt. Medlemmer har også fordelen, at de kan besøge eller flytte til enhver afdeling verden over og finde den samme stil og kvalitet af instruktion såvel som den imødekommende atmosfære og velgørende orientering.

Kvartårligt: 700 kr. Halvårligt: 1300 kr.
Årligt: 2400 kr.

Medlemmer fx pensionister, ledige og studerende kan søge bestyrelsen om nedsættelse af kontingentet, hvis de har behov for det.